Već par dana u celom Srbiji glavna vest je potraga za tročlanom porodicom koja je nestala 28. septembra, i jednostavno se cela Srbija digla na noge da se nađu nesretni ljudi. U subotu su pronađena njihova tela u ataru u selu Moravac i kako je posle potvrđeno u pitanu je nestala porodica Đokića iz Aleksinca. Kako se saznaje glavni motiv svirepog ubistva jeste novac.

Prema prvim informacijamaa, Goran Đokić je nosio sa sobom često, veće svote novca, čak i više od 50.000 evra. Veruje se da je to ubica znao i da je zbog toga izvršio brutalno ubistvo ove tročlane porodice, nad kojim su se naježili svi oni koji su videli same sce ovog svirepog ubistva.

Prema saznanjima medija iz Srbije, tela ove porodice su pronađena u subotu ujutro, i sumnja se da su ubijeni a da su njihova tela nakon zločina spaljena, i na taj način su hteli da sakriju sve moguće detalje svirepog ubistva. Također, mediji prenose da su tela nađena u rupi prekrivena smećem. 2 tela su bila zajedno, dok je treće ipak bilo malo izdvojeno od ostalih.

Podsećamo, kružila je priča da im je naudio neko kome je glava porodice posudila 100.000 evra uz jako velike kamate, i da su se zapravo skrivali od te osobe. Na kraju se ispostavilo da su na žalost svo troje nastradali.

Preporučeno