Danas vam donosimo ispovijest koja se pojavila na internetu i koja je podigla ogromnu prašinu i podijelila je javnost kada su u pitanju mišljenja vezana za ovu temu. Dakle, radi se o ženi koja je iz Austrije došla u Bosnu i zaposlila je komšinicu da obavi njene kućne poslove. Tako je za sedam sati, kako je ona napisala, platila joj 5 evra, odnosno to je oko 600 dinara smatrajući da to uopšte nije malo novca. Zaposlena je nakon što joj je ona dala novac rekla kako ona ne prosi.

Mi vam u cjelosti prenosimo anonimnu izjavu na internetu: “Pozdrav, stigla sam iz Austrije u Bosnu kao i za svaki praznik, pozvala sam komšinicu da mi malo poradi po kući, da obriše malo prašinu i da mi usisa kuću. Komšinica se zadržala samo nekoliko sati i ja joj dam pet evra i djeci po čokoladu, jer sam smatrala da nije ništa puno očistila i još sam joj ponudila kafu, ali ona se naljutila na mene i vratila mi je pare i rekla kako ona ne prosi”, napisala je ova žena, a onda je nastavila pa je napisala i ovo:

“Nisam mogla da vjerujem šta me je u tom trenutku snašlo. Znači mislila sam da joj pomognem da zaradi koju marku i na kraju sam ispala velika budala. Također, ja smatram da pet evra nije nikako malo za nekih sedam sati rada, jer neki rade u Bosni i cijeli dan za te pare..”, napisala je žena koja je došla iz Austrije. Šta vi mislite o ovome? Da li se i vama nekada desila neka slična situacija? Pišite nam u komentarima ispod.”

Preporučeno