Poznata pjevačica Ceca Ražnatović je potvrdila da se rastala od svoga dečka Bogdana Srejovića, sa kojim je bila u vezi godinu dana, a kao razlog su oboje naveli da nisu mogli da premoste neke razlike te da zauvijek ostaju prijatelji.

I mada se svi pitaju šta je stvarni razlog njihovoga prekida, ta informacije još nije otkrivena, a ono što je uvijek posebno zanimalo javnost je kakav su odnos sa Bogdanom imala Cecina djeca. I dok se Anastasija mogla dosta često vidjeti u Bogdanovom društvu, sa druge strane Veljko je izbjegavao da daje bilo kakve izjave na tu temu, kada su emotivne veze njegove majke u pitanju:

” Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negdje, mama sigurno ne treba da sjedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo riječi hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene’‘