Zdravko Čolić je svakako neko ko je obeležio muzičku scenu u poslednjih 35 godina, i verovatno je jedini pevač kojeg apsolutno svi vole. Čak je i u onim posleratnim osetljivim godinama, bio jedini pevač koji je nastupao i u Hrvatskoj i u Bosni i u Sloveniji, i svugde je punio stadione i dvorane. Čovek bez greške reklo bi se, a ono što je karakteristično je to, da je veliki miljenik u svetu žena. 

Jako dugo je bio samac i to sve do 2002 godine, kada se oženio za jednu običnu ženu, koja se zove Sanja i koja je učiteljica u jednoj školi u Beogradi. Sa njom danas ima 2 odrasle ćerke, a ovih dana je izašao i jedan jako zanimljivi detalj iz njegovog privatnog života, koji je povezan sa ženama.

Taako je davne 1997.godine on javnost šokirao svojim priznanjem, a tada je rekao da ga je zavela čuvena pevačica Frida Lingstad, koja je bila članica gruoe “ABBA”, koji su u to vreme đarili i palii celim svetom. Sve je počelo kada je on predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji, sa pjesmom “Gori vatra”, aa ona je bila prateći vokal sa Švedskim predstavnikom na Eurosongu.

Tada je Čola priznao da je zbog tog sastanka sa njom umalo zakasnio na nastup, jednostavno mu je okrenula celi mozak. Tu su se jako brzo smuvali, a posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim , ispao sam kao instant supa. Kamin, mirišljave sveće, brzo smo odradili šta smo trebali, a nakon toga mi se više nikada nije javila”, izjavio je popularni Čola.

Preporučeno