U nastavku današnjeg članka malo ćemo da govorimo o brakovima u kojima su godine samo broj, jer imamo jako veliki procenat brakova gde su žene jako mlađe od svojih supruga, ali jednostavno nikome ne smeta ta razlika u godinama kada se radi o brakovima. Jako puno imamo primera gde se radi o interesu u braku, a imamo i poneki brak gde je u pitanju ljubav, kao što je slučaj sa našim današnjim člankom. 

Naravno, ne treba generalizovati jer postoje muškarci koji su zreli još od svojih tinejdžerskih godina, ali je činjenica da muškarci jako kasne sa sazrevanjem, a najbolji primer je naša dannašnja priča. Danas ćemo vam predstaviti jedan neobičan par, o kojem se priča nadugo i naširoko. Naime, Sonja i Josip Lončarević između kojih je čak 32 godina razlike. 

Ona s Josipom živi od svoje 17. godine, a njemu je tad bilo 49 i mogao joj je lako biti otac, ali oni su, čini se, jako sretni iako ih je celo selo osuđivalo, oni su ostali u jako sretnom braku, te danas imaju ćerku Rebeku koja ima 14 godina.

Kažu da se u nekim situacijama oseti ta razlika u godinama, ali su zaista sretni zajedno i Josip je svakaako Sanji pravi oslonac u životu, i na njega uvek može da računa u svakom trenutku. Iako statistički mnogi brakovi gde je razlika među partnerima kraće traju, kod njih dvoje ipak to nije slučaj, vaša mišljenja o ovome braku?

Preporučeno