U nastavku današnjega članka malo ćemo da odmorimo od crne hronike, koja nas svakodnevno zapljuskuje, kako sa internet portala tako i društvene mreže jednostavno bukte sa informacijama takvog sadržaja. Danas govorimo o kviz takmičenjima, emisijama koje su u potpuunosti izumrle sa pojavom modernih tehnologija Nekada pre, bilo je poenta sesti špred TV, i uživati uz kviz koji se prikazivao jednom nedeljno.

Cele porodice bi se znale takmičiti uz popularnu “Kviskoteku” ili “VBrojke i slova”, tako se proveravalo znanje, a osobe koje bi pobeđivale u relaativno teškim kviz takmičenjima, imali su status božanstva. Svo znanje koje bi tada neko imao, morao bi potražiti u knjigama, i morao bi da bude načitan, što je danas složićete se sa nama prava retkost.

Mi danas govorimo o “Slagalici”, koja je definitivno najgledaniji kviz u Srbiji, a skoro svake nedelje imamo poneki jako zanimljiv detalj koji se desi u studiju. Ovde imamo duel jednog mlađeg i jednog starijeg takmičara, a evo šta se desilo. Kako smo mogli da vidimo, revanš partija između dva takmičara su bila jako napeta, ali se završila sa veoma nesportkom izjavom “crvenog takmičara” Radomira Jocića koju je uputio znatno mlađem protivniku Pavlu Rupniku, a tviteraši su se zbog ovoga itekako nakačili i opleli po njemu.

Mladi Pavle je izborio prolazak u polufinale, a Radomir nije mogao da podnese poraz pa je rekao seledeće: “Ja sam igrao sa trećinom gasa, vidi se po rezultatu. Sreća je odlučila, u asocijacijama. Jednostavno, nije mogao da podnese poraz. Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku video klipa.

Preporučeno