Više puta do sada smo imali priliku da pročitamo ovakve ili slične vijesti, a ono što možemo da kažemo da nam je svima jasno da ljudi više nemaju srama, jer nekada su se ljubavni parovi skalnjali daleko od mjesta koja su naseljena, i na kojima neko može da ih vidi, pa su tu razmjenjivali nježnosti, dok je situacija danas totalno drugačija, i oni ne gledaju ni na koga, pa tako pored prolaznika rade sve i svašta. Još gore jeste to što neko od prolaznika sve to snima, i onda objavi na društvenim mrežama.

I na Adi Ciganliji imali smo razne priče, a poslednjih dana aktuelna je priča oko dvojice mjuškaraca koji su se zadovoljavali na plaži, a neko ih je od prolaznika snimio i postavio na društvene mreže, a njima niske temperature nisu smetale da se oni skinu na plaži kao da je pola ljeta. Međutim, ovakve situacije ne dešavaju se samo kod nas i u regionu, nego svuda po svijetu, a kao dokaz tome jeste i naša današnja priča koja nam dolazi iz Rusije.

Naime, radi se o tome da je jedan stariji par snimljen kako ima intimne odnose, i to na klupi u jednom parku, pokraj dječijeg igrališta. Policija je dala saopštenje za javnost, u kojem je pisalo kako je riječ o paru koji živi u zgradi pored, a da nisu uopšte obraćali pažnju na to što su djeca tu u njihovoj okolini. Kada budu uhvaćeni, slijedi im i zatvorska i novčana kazna. “Utvrdiće se identitet građana. Preti im administrativna odgovornost po članu o sitnom huliganstvu, koji predviđa kaznu lišenja slobode do 15 dana” – saopštila je pres-služba regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova. Video snimak pogledajte ovde.