Cijela planeta pratila je suđenje decenije, između slavnog glumca Džonija Depa i Amber Herd, a na kraju glumac je dobio ovo suđenje, međutim naša današnja tema neće biti to, nego nešto sasvim drugo, što je mnogima privuklo pažnju, a radi se o kravati koju je on nosio na jednom od ročišta. Naime, radi se o tome da se glumac pojavio u trodijelnom odijelu, ali na sebi je imao posebnu kravatu, i upravo je ona mnogima “zapala za oko”.

Radi se o kravati koja je ni manje ni više nego iz Hrama Svetog Save, a upravo o ovome govorio je naš poznati glumac Miloš Biković koji je objavio fotografiju na svom Instagram nalogu, i uz koju je on napisao sljedeće: “Skroman i pun poštovanja prema svakome. Ono kad Džoni Dep nosi kravatu dekorisanu kao mozaik enterijera Hrama Svetog Save”. Glumac je ovu kravatu dobio dok je bio u posjeti u Srbiji, i tu je njega predsjednik ove države, Aleksandar Vučić odlikovao sa zlatnom medaljom.

Ova kravata u slobodnoj prodaji košta 10 hiljada dinara, ali isto tako može da se poruči onlajn iz radnje srpskog hrama. Inače se na sajtu navodi sljedeće: “Mozaik kravata je deo mozaik kolekcije i izrađena je od prirodne svile. Inspirisana je detaljima iz mozaika Hrama Svetog Save”. Novinari su zbog cijele ove priče odlučili da posjete prodavnicu, a kada su zaposlenima spomenuli slavnog glumca, njima je sve odmah bilo jasno, pa su rekli da im je prodaja nenormalno skočila. Ostatak teksta pročitajte ovde.

 

Preporučeno