Ove godine ljeto nam je stiglo dosta ranije nego je to inače slučaj, ali vjerujemo da je malp onih koji se na to bune, štaviše mnogi su jedva čekali ljeto i lijep vrijeme. Tako je sa ljetom došla i sezona ljetovanja, putovanja, odmora i uživanja. Tako je već sada mnogo onih koji su već odabrali na koje će to destinacije da idu, ali isto tako ima mnogo i onih koji se dvoume, i koji još uvijek nisu odlučili. Nekako nam je to i poznato, ali prema mišljenju mnogih državljana, Crna Gora i Grčka omiljene su destinacije za ljetovanje.

Ali mi za vas danas imamo jednu veoma zanimljivu temu, a radi se o tome da postoji još jedno mjesto koje je idealno za odmor. Radi se o jednom odredištu koje je među srbima dobilo svoj novi naziv “mala Bugarska”. Naime riječ je o Rumuniji, koja sada ima cijene koje nisu bile prisutne pa sigurno poslednjih 15 godina, recimo u Crnoj Gori ili Hrvatskoj, i zbog toga sve većio je broj ljudi koji se odluči da tamo provede svoj odmor.

“Mamaja i Konstanca su bolja mesta od Budve sto puta. Mamaja ima žičaru, akva park i još dosta stvari. Stari hoteli su renovirani, a cene hrane i stvari su kao kod nas”, rekla je žena po imenu Milica Prodanović. Međutim za sada jedina mana jeste to što turističke agencije ne organizuju ništa prema njima pa zbog toga na vama samima je da se snađete za prijevoz, smještaj i sve ostalo. Povratna karta do Temišvara je oko 40 evra. Vaša mišljenja o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno