Iako je već 2020 godina na izmaku najveća misterija je i dalje u crnoj hronici pitanje ubistva poznate srpske pjevačice Jelene Marjanović. Do današnjeg dana nakon jako puno sudskih procesa, još uvijek nije otkriveno ko je u stvari pravi ubica i ko je kriv što je njen suprug i dalje prvo optuženi za njeno ubistvo.

Za sada osoba koja je prva na listi krivaca je baš njen muž, mada još uvijek imamo osumnjićenih za ovo teško krivično djelo. Zoran Marjanović se jako puno puta pojavljivao na samom suđenju u posljednjih 10 godina. Tek je prošle godine od suda dobio punomoć, da se može brinuti i dobiti starateljstvo nad svojom maloljetnom kćerkom. 

Do tada je ona provodila vrijeme kod Jelenine majke koja se skrbila i brinula o mlaenoj djevojčici. Tako je na posljednjem suđenju, ipak došlo do nekih novih informacija, koje bi mogle da idu kontra njega. Naime tehničari za telekomunikacije shvatili su da je Jelena Marjanović primila poziv od njega u 16:50, i omn je posljednji koji ju je nazvao, a njen signal se izgubio u 17:04.

I on je tada ugasio telefon, nešto iza 17 sati, i to su itekako dokazi koji idu kontra njega. Što je najgore po njega, njegov signal na telefonu je zadnji puta uhvaćen baš u Crvenki na nasipu gdje je i ubijena Jelena Marjanović. 

 

Preporučeno