Mi i današnji dan započinjemo sa jako lošim vestima koje nam dolaze iz Srbije. Verujemo da ste svi do sada u toku vezano za krizu koja se trenutno dešava na Kosov i Kosovskoj Mitrovici, gde je policiaj takozvanog Kosova krenula na silu da ulazi u privredne objekte i privatne posede, te na taj način su pokušavali da spreče šverc kji cveta godinama na ovim protorima.

Ljudi su se solidarisali, skupili su se i krenuo je organizovani otpr, a tom prilikom jedna osoba je teško povređena, koja je pogođena sa vatrenim oružjem sa leđa a metak mu je izašao na prsa. Ovde se radilo o Srećku Sofronijeviću, bratu poznatog srpskog muzičara. Aleksandar Vučić je odmah reagovao i ztaražio od vissokog predstavnika miroslava Lajčaka da NATO smiri kosovsku stranu, i za to im je dao samo 24 sata.

Već danas situacija u Kosovskoj mitrovici je puno bolja nego pre 2 dana. Međutim, ni danas nam iz Srbije ne dolaze nimalo lepe vesti, jer je preminula u jako mladim godinama, samo 46 je imala, mlada Ana Bulatović, koja je ćerka poznatog političara Milana Bulatovića, koji je obnašao jednu od vodećih fnkcija u FSJ. On je podsećamo mučki ubijen ispred zgrade Saveza Jugoslavije, u standardnoj sačekuši sa 2 metka u glavu.

Celi današnji dan njeni prijatelji i rodbina se su opraštali od nje u svojim postovima na društvenim mrežama, a kako prisni izvori tvrde, ona je preminula iznenada u snu od posledica srčanog udara. Navoidi se da nije bila pušač, i da nije bila bolesna, i da je ovo došlo samo od sebe.

Preporučeno