Crna hronika je definitivno prevažišla sve moguće nivoe, i u to smo imali priliku više puta da se uvjerimo, a priča koju vam u nastavku donosimo nam dolazi iz Srbije, tačnije iz Lazarevca, a nakon što je pročitate, sigurni smo da ćete ostati bez teksta, kao i većina onih koji su čuli za ovu priču. Dakle, radi se o tome da je osumnjičeni Ž.K. iz sela Leskovac sahranila sviju majku koja je u trenutku smrti imala 78.godina. Policija u Lazarevcu sada čeka da se uradi obdukcija nesretne žene i da se ustanovi koji je bio uzrok njene smrti, a nakon toga oni će da nastave sa istragom, jer cijeli ovaj slučaj je i više nego neobičan.

Ž.K. je za domaće medije izjavila da se zdravstveno stanje njene majke dosta pogoršalo, tačnije 17.jula, i da je ona pozvala i svoju rodbinu i komšije, ali niko od njih nije htio da joj pomogne, pa je tako ona rekla sljedeće: ” Nisam znala šta da radim, bilo joj je loše, pozvala sam Hitnu, ali su mi rekli da ne mogu da dođu, da nemaju nikoga da pošalju po nju. Rekli su mi da zamolim komšije, a bila je nedjelja, mi živimo na kraju sela, ovde je pusto, nigde nikoga nije bilo. Jednosatvno nisam znala šta da radim u tom trenutku, jednostavno sam se toliko prepala da nisam znala šta da radim”, rekla je ona.

Rekla je i to da komšije nisu htjele da joj pomognu jer su mislili da se radi o korona virusu,a agonija njene majke trajala je čak četiri dana, a ona nije našla rješenje kako da je dopremi do bolnice. Nažalost njena majka je preminula u četvrtak, a onda je ona odlučila da stvar uzme u svoje ruke, pa je izjavila: “Tražila sam komšijama ašov, nisu imali, pa sam otišla i kupila. U petak sam kopala grob jedno dva, tri sata. Kopala sam koliko sam mogla, zemlja je bila suva, tvrda, a ja nemam toliko snage”…