Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku ćemo da pišemo o jednoj temi koja je u poslednje vrijeme mnogo aktuelna, a radi se o tome da je sve više ljudi koji pronalaze način da se rashlade u ovim vrelim danima, kada su temperature nepodnošljive. Oni koji nisu finansijski u mogućnosti, spas nalaze u okolnim rijekama, jezerima i bazenima, dok naravno ima i onih koji su mogli da odu negdje na ljetovanje, na neku morsku destinaciju.

Kada idete na ljetovanje porodično, i sa djecom, niz je nekih stvari na koje morate da obratite pažnju i da se brinete, recimo da djeca ne idu previše diboko, da budu zaštićeni od sunca, da jedu na vrijeme, da piju dovoljno vode i sve ostale stvari. Mi vam u nastavku donosimo priču jednog čovjeka koji je iz Srbije i koji je sa porodicom otišao na ljetovanje u Grčku, gdje se susreo sa najvećom noćnom morom svakog roditelja, a to je napasnik, a ovaj čovjek tvrdi kako je napasnik snimao krišom svoju maloljetnu djecu, ali isto tako i suprugu, kao i ostalu djecu koja su bila na plaži.

Na grupi “Grčka.info”, u objavi stoji da je on sa porodicom bio na ljetovanju u mjestu Nea Kalikratija, i tada je on primjetio jednog čovjeka koji se ponašao veoma čudno. Na samom početku u objavi ovog čovjeka stoji sljedeće: “Na odmoru sam sa porodicom u Grčkoj u mestu Nea Kalikratija, sve je potaman, smeštaj, okolina, plaža. Deca uživaju u suncu, vodi i pesku, konačno odmaramo…Sve dok se nije pojavio čudan muškarac koji je snimao žene, devojčice i decu na plaži i pod vodom, opšti haos na plaži. Obavestio sam spasioca da pozove policiju, ali od policije ni traga ni glasa dva sata. Muškarac se u međuvremenu pokupio i otišao sa plaže. U neverici šta se dešava i sumnjom da je možda i moju porodicu snimao, krenuo sam za njim i rekao mu da mi preda kameru i da sam pozvao policiju.” Ostatak teksta pročitajte ovde.