Za ovaj vikend jedna jako zanimljiva i poučna tema, kako ne možete jednostavno pobjeći od svoje sudbine gdje god da se sakrijete na ovom svijetu. Doduše, nekome je sudbina jako loša, dok imamo i onih sudbina koje se završe sa hepiendom. Danas govorimo o djevojkama koje sanjaju kako da se dobro udaju, i da ništa ne moraju da rade više u životu. 

U 90% slučajeva to samo ostane na snovima, ali imamo i onih 10 posto kojima se sve želje i ispune, kao i srpkinji Jenei Bin Drai, koja se udala za pravbog pravcatog šeika. Oni koji prate svijet manekenstva, sjetiće se da je Jelena bila Mis Jugoslavije, i da je nakon tog izbora nastavila svoj posao u svijetu manekenstva. 

Imala je tako razne revije širom svijeta, a kada je jedne prilike gostovala u Dubaiju, imala je sreće što ju je gledao njen današnji muž, i nakon revije je prišao da se upozna sa njom, Zabavljali su se samo 3 mjeseca i on ju je zaprosio. Danas već imaju troje djece, a iako ona danas na računu ima milione dolara, ona i dalje radi posao od 8 do 4, a na njenom stolu u ofisu je svako jutro čeka jedna motivaciona kartica. 

Nakon posla ide kući, kuha ručak, i nema kućne pomočnice. Svoga supruhga je nedavno dovela i u Srbiju, kada ga je upoznala sa svojim rositeljima. Evo kako njih dvoje izgledaju. 

Preporučeno