Svet šou biznisa i estrade, bar što se tiče balkana, sveo se samo na Zadrugu i dešavanjima u Šimanovcima. Jednostavno, danas je trend da se nastupi u rijaliti programu, jer se tako brzo sazna za vas, a svi oni kojima su karijere ugašene, jednostavno preko ovakvog formata takmičenja, jako brzo se oćivi karijera.

Zato, u poslednjih 15 godina, imamo jako puno osoba koje su od potpunih anonimusa došli do toga da su danas i više nego poznati, te da uzimaju jako lagane novce. Jedna od njih je i Miljana Kulić, koja je od obične devojke kojaa je proganjala Darka Lazića, danas došla do toga da svi mediji pišu o njoj, kao i to da uzima 250.000 evra za sezonu.

Sa druge strane, njene majke u ovoj sezoni nema sa njom, a ona već neko vreme ima veoma ozbiljne zdravstvene probleme, zbog kojih je vidno smršala, a o tome smo već pisali u par navrata. Pre nekog vremena je njoj dijagnosticiran tu mor štitne žlezde, zbog čega je jedno vreme išla redovno na hemoterapije, a o tome je u nekoliko navrata govorila i sama Miljana Kulić, a koja je bila i više nego zabrinuta za majčino zdravlje.

Sada je opet na medicinskim ispitivanjima u Tursskoj, a oglasila se i putem svoga Instagram profila: “Pre svega hvala svima na divnim rečima podrške, to mi i više nego jako znači. Dobro sam, moje stanje je pod kontrolom, i verujem da ćuu i ovaj puta da pobedim.”, napisala je Marija Kulić. Vaša mišljenja o porodici Kulić.

Preporučeno