Kada je u pitanju naša domaća javna scena, u poslednjih nekoliko godina veoma je teško napraviti ozbiljnu karijeru, i karijeru koja će da traje, jer sve ono što nam dolazi poslednjih nekoliko godina, je kratkog vijeka. Ljudi snime po jednu ili nekoliko pjesama i tada budu u vrhu i traženi, a onda samo odjednom nestanu sa javne scene. Jedan takav primjer koji možemo da navedemo jeste Kija Kockar koja je stekla nevjerovatnu slavu nakon pobjede u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, nakon čega je uplovila u muzičke vode.

Snimila je nekoliko pjesama, i imala je pregršt nastupa, a onda je odjednom sve stalo, pa smo nedavno imali priliku da vidimo kako su njeni nastupi prazni, i da publike skoro pa i da nema. Međutim, isto ovo ne možemo da kažemo za dosta starije pjevače koji su svoj kvalitet pokazali postojanjem na našoj estradi i do dana današnjeg, i koji imaju višedecenijsku karijeru, a jedan od njih je i pjevač Zdravko Čolić. Njegova karijera je zaista nevjerovatna, i o istoj bi mogli danima da pišemo, jer on je jedan od najkvalitetnijih pjevača koji su se ikada pojavili na našim prostorima.

Bio je veliki ženski srcolomac, kao i tiha patnja za mnoge žene, koji je sa šarmom koji posjeduje, i sa prelijepim ljubavnim pjesmama kupio srca mnogih. Međutim, na kraju njegovo srce pripalo je samo jednoj ženi, Sanji koja radi kao nastavnica u jednoj školi u Beogradu. Sa njom on je dobio dvije kćerke, koje su izrasle u dvije ljepotice. Dugi niz godina živjeli su u Beogradu, ali su oni prije dvije godine odlučili da se odsele na neko malo mirnije mjesto. Tako su otišli na periferiju Beograda, a popularni Čola je izdvojio čak dva miliona eura da im se sagradu vila koja je ograđena sa velikim zidom. Ono što je zanimljivo jeste da oni baš i nemaju komšija, tako da je izgleda upravo ono što su oni i tražili. Vaša mišljenja?