Svakako da je celi Balkan bio u znaku toga da su Zvezde Granda doživele jako veliku transformaciju, jer je Jelena Karleuša koja je bila definitivno zaštitno lice ove emisije, definitivno odustala od svega. Iako je informacija objavljena tek pre par dana, sve se desilo još u junu mesecu kada ona i Saša Poppović nisu postigli dogovor oko samih finansija. 

Saša se niej puno dao zamajavatim te je njoj zabio nož u leđa, te je imao skriven dćžoker u rukavu, a koji je definitivno “sahranio” Jelenu Karleušu, a on se zvao Ceca Ražnatović. Tako je dobio sjajnu reklamu za ionako jako gledanu emisiju, jer je na užarenu stolicu od Jelene Karleuše, definitivno došlo još veće i zvučnije ime na celoj estradi. 

Celi žiri ju je primio više nego dobro, jer se one ionako jako puno znaju, a jedina “hladnoća” je zabeležena od strane Marije Šerifović, koja je uopšte nije ni zapratila na Instagramu. Prva emisija je već snimljena, a neki kadrovi su već procureli na internet, a svakako da će oboiti sve rekorde gledanosti jer se u emisiji pojavljuje, premijerno po prvi puta i Ceca Ražnatović. Kad su čuli da će Ceca biti u žiriju, ljudi su barem meni tako govorili: “Ceca će svakom da da!” – poručio je u svom maniru Saša Popović.

Ceco koje ti je dečko godište? Ona mu je odgovorila da je 1983, a onda joj je Saša rekao ti si 1800 i koje? Na što su se svi opalili smejati u studiju. Šta vi mislite kako će se Ceca snaći na Zvezdama Granda?

Preporučeno