U nastavku današnjeg članka, malo ćemo se dotaći najgledanijeg TV programa poslije Farme u cijeloj regiji, a to je svakako muzičko takmičenje Zvezde Granda. Jako kvalitetan program koji se na našim prostorima emitiuje već od 2005 godine, a od tada je iznjedrio jako puno kvalitetnih pjevača i pjevačica koje se u danas establirane muzičke zvijezde. 

Jako gledan i kvalitetan program, koji osim dobrih i kvalitetnih mladih pjevačkih zvijezdi imamo i sjajni žiri koji se kroz godine i godine emitovanja jako puno mijenjao, ali je gro žirija uvijek bio isti, a to su svakako dva šefa, Lepa Brena i Saša POpović koji su uvijek predsjedavali žirijem. Posljednja tura žirija je tu već jako dugi niz sezona zajedno.

Marija Šerifović, Jelena Karleuša, kao i Đorđe David tu su već treću sezonu za redom, i može se reći da su oni itekako najpopularniji od svih njih, Njihove doskočice i svađe su ono što ovaj program čini itekako gledanom emisijom. Danas govorimo o Đorđe Davidu koji je jako specifičan muzičar, ima jako čudan stajling za jednog muškarca. 

Nosi suknje od kože, ali je roker u duši, a ono što se jako malo zna o njemu, jeste njegov privatni život koji čuva kao dragi kamen. On je itekako disciplinovan, pa su tako njegovi kandidati, otprilike kao i on sam. On je posljednjih 15 godina sa Anom, sa kojom se zna još od srednje škole, i sa kojom ima kćerku, nevjenčani su i ne žive zajedno, što je pomalo i čudno. Evo i nje, vaša mišljenja o njegovoj nevjenčanoj supruzi?

Preporučeno