U današnjem članku se bavimo temom koja je u poslednje vrijeme postala problem većini nas, a riječ je o vuišku kilograma, i načinu da se oni skinu. Naime, većina nas je u toku zime jela i više nego je trebalo, malo više smo se opustili, pa kako to inače uvijek u biva, pred ljeto i sezonu kupanja svi posežu za raznim rigoroznim dijetama da bi nakupljene kilogram što prije skinuli i bili spremni za ljeto.

Internet je prepun raznih savjeta, trikova i brojnih dijeta koje baš i ne rade ono što obećavaju. U skladu sa tim, mi vam u nastavku donosimo jedno super rješenje, koje radi i pomoću kojeg ćete efikasno da se riješite viška kilograma. Naime, jedini način da se smrpa jeste da imate izbalansiranu ishranu u kombinaciji sa fizičkim aktivnostima koje će da vam pomognu da se kalorije troše. U tom slučaju čajevi su jedan od načina koji mogu da vam pomognu tako što će u vašem organizmu ubrzati detoksikaciju, i samim tim pospješiti izbacivanje viška vode. U tome vam mogu pomoći razne namirnice, začini ali i ljekovito bilje.

Jedan od njih jeste i đumbir, koji reguliše probavu i podstiče proizvodnju žuči, što potpomaže razgradnju masnih naslaga. Isto tako cimet je poznat kao začin koji snižava glukozu u krvi i sadrži vlakna koja su važna za dobru probavu. Karanfilić je poznat po protivupalnim svojstvima, reguliše nivo šećera, smanjuje mučninu, reguliše rad crijevnog sistema, te ubrzava metabolizam. Za napitak koji će vam pomoći potrebno vam je 30 grama karanfilića, zatim 30 grama mljevenog đumbira te 30 grama cimeta. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@zamansbusykitchen

Weight loss drink #fyp #foryou #viral #trending #kszaman #weightloss #topsecret #healthy #fitness #drink #tea #healthytea #clove #ginger

♬ original sound – KSZAMAN

Preporučeno