Ovih dana Hrvatsku potresa nova medijska afera, a tiče se Splitskog pevača Petra Građe, koji je skoro nakon 2 decenije raskinuo svoju vezu sa popularnom pevačicom danijelom Martinović, i to na kakaav način. Hana Huljić je nova devojka Petra Graše, kojoj on u najmanju ruku može da bude otac.

Kada je Hana, ćerka kompozitora Tončija Huljića, imala tri godine, pojavila se u spotu za Danijelinu pesmu, sada vam je valjda sve jasno kada govorimo o ovome.Tačnije, u pitanju je numera grupe Magazin “Došlo vrijeme”, a Hanu prvo vidimo u spavaćici, a potom u svečanoj haljinici kako na TV-u gleda spot grupe “Magazin”. Mala Hana je gledala oca Tončija, i Danijelu koja je pevala u Magazinu, a kojoj će kasnije da otme muža. Španska sapunica, zar ne?

Vest o romansi Petra i Hane, pojavila se samo 5 meseci nakon što se saznalo da je nakon više od 24 godine došao kraj Grašinoj vezi sa pevačicom Danijelom. Kako pišu Hrvatski mediji, sve je krenulo još od prošle godine, kada je Građo dolazio kući kod Tončija Huljića da rade na novim pesmama, a Hana je već tada bacila oko na Petra Grašu, iako je on bio u vezi sa Danijelom.

Njihova veza navodno je započela još na leto i šuška se da par već živi zajedno u Grašinom zagrebačkom stanu, a Danijela Martinović se još uvek nije oglasila po ovom pitanju, veruje se da je strašno povređena od strane bivšeg zaručnika.

Preporučeno