Kako smo saznali jedan od takmičara ovogodišnje sezone Zvezde Granda Rajo Simonović tvrdi da je bio svedok navoedne mit afere. Naime, on je odgovorno tvrdi da je mentorka Snežana Đurišić nije tražila novac od kandidata kako bi prošao u sledeći krug.

“Nije mesto ni vreme da me pitaš to s obzirom da nam je isti mentor i da smo iz istog grada. Momka sam znao nekoliko sati pre toga, bili smo na zajedno na probi i u studiju, i na snimanju čitavog dana. Bio sam prisutan sve vreme. Ne bih komentarisao ništa jer nije na mene da pričam o tome, znam šta je bilo i kako je bilo. Jedno je sigurno i što mogu i želim da kažem da što se mene lično tiče nike grke nisam imao sa tom ženom. Od prvog momenta otkako je postala moj mentor, pa ni sa bilo kim iz žirija, Sašom Popoviće, uvek su me lepo prihvatili, dočekali, ispratili… “– priča Rajo i dodaje:

“Što se mene lično tiče, nije bilo nikave reči o novcu. Mislim da bi za ovih 20 godina da bi se dosad javio da se to dešavalo. To nije istina, bio sam tamo. Nisam bio prisutan sve vreme, prolazio sam iz dva navrata i nisam čuo nešto tako. Siguran sam da je Snežana rekla isto što je rekla na probi, što je jaka reč i misao, iz koje su oni izvuki iz konteksta. Ona je svima nama na probi rekla, nama trojici: Ljudi moji, skoncentrišite se, slušajte šta vam pričam kako treba da se peva. Ostatak ovde.

Preporučeno