I danas se malo posvećujemo domaćoj estradi, na kojoj se i ne dešava baš nešto puno od kako je krenula cijela ova priča sa korona virusom. Jelena Karleuša u takvim vremenima nađe opet nešto da se o njoj bilo kako piše. Nedavno je krenula sa promocijom svoje rođene kćerke Atine, koja ima samo 13 godina i koja je krenula putem foto modela. 

Mnogi su je osudili zbog svega toga, što je povlači po medijima, ali ona je rekla, da je ovo pravo vrijeme za nju. biće na mamu, tako bar kaže Jelena Karleuša. Sa druge strane njena afera sa Ognjenom Vranješom se polako stišala, ali se sada pobrinuo njen suprug Duško Tošić da se opet o njima piše na velika zvona. Naime, ovih dana u srpskim medijima je krenula priča kako je Duško Tošić u vezi sa jednom srpkinjom, koja je itekako poznata javnosti. 

Kaže da se sa njom viša kada dođe u Beograd, stan koji je platio 100.000 eura i da joj je čak kupio i džip, kojeg koristi u posljednje vrijeme. Peđa Jovanović blizanac je poznati pjevač iz Srbije, za čiju se ženu priča da je u vezi sa Duškom Tošićem. Ana je i više nego atraktivna žena koja se non stop reklamira sa svojim ručnim radovima po Instagramu, a čak je u prošlosti sarađivala i sa Jelenom Karleušom. 

Mnogi su je upozoravali da njen muž petlja sa njenom prijateljicom, ali je Karleuša ubjeđena da on nema ništa sa njom. Čak je i jedan status na Instagramu prije par dana posvetila svima onima koji brinu o njenom braku. 

Preporučeno