Tamzin-Lej Tarner (20) je konobarica iz britanskog grada Edinburga koja neprestano privlači poglede gdje god da se pojavi. Ona, kako je otkrila za medije, nije baš nikada izašla na ulicu a da nije izazvala veliku pažnju muškaraca, ali i žena, a sada je otkrila i svoju veliku tajnu. Ona je u svojoj ispovijesti otkrila kako je ona u klubovima uvijek glavna zvijezda, a posebno kada sjedi, jer stvari postanu interesantne kada ustane: Visoka sam 192 cm, dok na štiklama dostignem i 2 metra. Tako da ukoliko očekujete da je prosječna žena visoka na štiklama oko 170 cm, složiti ćete se da sam ja u ogromnoj prednosti” – rekla je ona za medije, a onda je javnost ovim riječima još više bila iznenadila:

” Ja sam muškarac! Prije godinu dana sam shvatio da sam transrodna osoba i poželio sam da se ubuduće predstavljam i oblačim kao žena. Moja porodica je prihvatila moju odluku u potpunosti. Koristio sam estrogene gelove, ali nikakvu drugu intervenciju na tijelu nisam imao, uključujući i promjenu spola. Ipak pošto se oblačim kao žena, mnogi ne shvataju da sam zapravo rođen kao muškarac, sve dok ne ustanem. S obzirom na to da je rijetko koja žena viša od 2 metra, odmah kreću tračarenja da sam muško, ali meni to ne smeta ni najmanje” – otvoreno je priznala Tamzin.

Istakla je da joj često prilaze muškarci koji znaju da je on transeksualac, ali im je i dalje privlačna. Rekla je i da se ne libi da nosi odjeću koja više otkriva nego što pokriva, te da muškarci znaju često i da budu razočarani kada saznaju istinu o njoj:” Da se ne lažemo, većina muškaraca zna ko sam ja, nikada to nisam krila. Ipak to sad nije tolika tabu tema kao što je bila prije 100 godina. Jasno je da u današnje vreme pravi kavaljeri ne postoje, već je najtipičniji primjer ženskaroša koje sve žene gleda kao potencijalni plijen. Sve njih zaobilazim u širokom krugu, iako ih mnogo više ima na društvenim mrežama, nego što se mogu sresti uživo” – te dodaje da i dalje čeka svoga idealnog partnera

 

Preporučeno