Popularna pjevačica Milica Todorović je veoma zabrinula sve svoje fanove sa svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama. Ona je objavila snimak sa klinike gdje je primila infuziju, pa je otkrila i kako sve to podnosi. Uz sve to ona je iskoristila i pobjedničku pjesmu Srbije sa Pjesme Eurovizije koju izvodi Konstrakta: ” Kako vi podnosite infuziju? Moja tajna je polivanje ‘ladnom vodom dok primam infuziju – napisala je Milica koja je na snimku i zapjevala.

Milica je poznata kao osoba koja voli da se zabavlja, koja voli da se zeza i da se šali, pa je tako sa svima podijelila jednu veoma zanimljivu situaciju koja joj se desila na jednom njenom nastupu. Milica je, naime, pjevala na jednoj zabavi na kojoj su gosti bili poprilično opušteni, te je jedan od gostiju, dok je Milica pjevala jednu Cecinu pjesmu, oteo pjevačici mikrofon i nakon toga je on nastavio da pjeva umjesto nje

Popularnoj pjevačici je u samome početku taj potez gosta bio smiješan i simpatičan, te se i sama smijala, ali, gosti nije bio baš vičan pjevanju i nikako nije mogao da ubode ni note, ni tekst, a bio je i vidno preglasan, pa je Milica veoma brzo bila zažalila što mu je dozvolila da joj pjeva, što se kaže ”na uvce”.

Nekako je na kraju uspjela da vrati mikrofon u svoje ruke da toga gosta zaustavi u namjeri da nastavi sa svojim nastupom i sa pjevanjem Ovo nije prvi puta da se Milici dešavaju zanimljive stvari na nastupima, pa je tako nedavno priznala kako ju je jedan njen fan mnogo naljutio, toliko da je čak i prekinula nastup: ” Uvijek su ljudi nekako na nastupu ispred mene, ispred bine. Ja se uživim u ulogu i pjevam, kad ono vidim on kuca poruke. Ja kažem ‘Stop muzika’, prekinem muziku odmah i kažem: ‘Je l ‘ ti to kucaš poruke dok ja pjevam? Sram te bilo” – ispričala je ona tada.