Jedan od najpoznatijih TV voditelja u Srbiji, ali i šire je svakako Voja Nedeljković, kojega već jedno duže vrijeme gledamo kao voditelja u Zvezdama Granda gdje na odličan način obavlja svoj posao, zajedno u paru sa Sanjom Kužet. Za njega se zna da je već duže vrijeme u braku, a Vojina supruga, lijepa doktorica je nedavno postala specijalista transfuziologije, a manje se zna da je od poznatog voditelja mlađa čak 17 godina. Njih dvoje su zajedno već dvije decenije i za to vrijeme lijepa Maja nikada nije pokazala interesovanje da bude dijelom javnog svijeta, već je radila svoj posao, pazila na svoj brak i zajedno sa Vojom vaspitavala njihovoga sina Đorđa

Nju zaista veoma rijetko kada imamo prilike vidjeti u javnosti, ali se Voja nikada ne libi da priča o svojoj porodici, pa je tako i u jednoj TV emisiji u kojoj je gostovao, o svojoj supruzi rekao: ” Mi smo dvije divergentne stvari. Ona je završila medicinu, ja sam iz biologije jedva imao trojku i to na šmek, ali mi smo suprotnosti koje se privlače.”- Ali, da je supruga poznatog srpskog voditelja žena zmaj i da veoma dobro drži sve konce u svojim rukama, priznao je i sam Voja. On u kuhinju uopšte ne zalazi, jer kako kaže, nema za to niti malo talenta, te je još rekao:

” Hvala Bogu da ima neko u kući ko to radi mnogo bolje nego ja inače bismo bili prinuđeni da budemo na vječnoj dijeti. Maja voli da eksperimentiše, ja je uvijek pohvalim jer svaki trud treba pohvaliti. Ne mora to da se podrazumijeva, da žena to mora da radi, znam i muškarce koji odlično kuhaju”