Sanja Marinković je definitivno jedna od najmožnijih žena na celom Balkanu, a svakako da je i u svome voditeljskom poslu jedna od najboljih koja se može videti na TV ekranima. Njene emisije koje se emituju na TV Pinku, su svakao jedne od gledanijih u celoj regiji, a sve to može da zahvali samim gostima koje svaki puta ima preko puta sebe. 

Jako puno puta kao goste ima modne stiliste i osobe koje se itekako razumeju u modu, a ako pogledate njen Instagram profil, lako se da zaključiti da ona jako veliki fokus stavlja baš na ovaj segment. U privatnom životu joj i ne ide bašp najbolje u poslednje 2 godine, jer je preživela veliki razvod od dugogodišnjeg partnera, a trebalo joj je jako puno vremena da sve prebrodi. 

Sada je ipak našla novu ljubav, a radi se o jednom poznatom beogradskom bankaru. Sa njime lepi konstantno nove storije, a komentari fanova i prijatelja su svi do jednoga i više nego pozitivni. Međutim, preterala je pre par sedmica, kada je bila na odmoru u Turskoj gde je snimila jednu punačkiju gospođu bez njenog znanja, te je ispod pisala da joj ne trebaju soliti pamet kako je pretila, kada ima “ovakvih” žena. 

Sada su po prvi puta isplivale i neke njene fotke, od pre čak 20 godina, a kada se malo bolje pogleda, trebvala bi se dobro zapitati kako je nije stid da nekoga ponižava, kada je evidentno da je na sebi imala jako veliki broj plastičnih zahvata. Vaša mišljenja o Sanji Marinković? Pišite nam sve u komentarima…

Preporučeno