Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u poslednje vreme na udaru mnogih kritika, pre svega zbog ovoga što se dešava na granici sa kosovom, to jeste u mestu Jarinje. Podsećamo, sve je krenulo pre par dana kada je grupu srpskih državljana, zaustavila “Rosa” Prištinska policija, i na silu im skinula srpske table, i stavila privremen. 

Došlo je do pobune, pa i do verbalnog duela, a policija je u panici upotrebila i suzavac na goloruke građane. Došlo je do sukoba, a sve u cillju dprečavanja daljnjih incidenata, predsednik SArbije je još istu noć na granicu poslao par transportera, kao i pripadnika srpske vojske. Po cele dane slušamo vesti koje nam dolaze sa Istoka Srbije, a rano jutros je krenulo i par tenkova put ove sporne granice 

Mnogo srba je nezadovoljno, i želi po svaku cenu da se jednom reši pitanje sa Kosovarima, oni najglasniji pominju i rat, dok predsednik Srbije spušta loptu i poziva na miran i normalan pogled na celu ovu situaciju. Srbija koja je nikad ekonska jača, jednostavno ne treba novi rat, a o ovim temama govoriće večeras u 21 sat na Pink TV, kako i o mnogim drugim temama, ali i pretnjama koje dobija na račun svoje porodice, što je svakako prevršilo svaku meru. 

Takođe, gost “Hit Tvita” biće i novinar Milomir Marić koji je nedavno preležao koronavirus, a ovo će biti njegovo prvo pojavljivanje nakon suočavanja sa kovidom-19.

Preporučeno