I danas imamo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite u nastavku ćemo da pišemo o Sonji Vuksanović, koja je svojom ljepotom i atraktivnim izglednom oduvijek privlačila pažnju javnosti na sebe, tako da ćemo mi danas upravo da pišemo o njoj. Sonja je inače modna dizajnerka, koja je bila u braku sa našim poznatim pjevačem Acom Lukasom.

Ona je sa njim u braku dobila kćerku Viktoriju, a ono što je malo manje poznato, i što možda mnogi ne znaju jeste to da je ona prije braka sa Lukasom, bila u braku sa pjevačem Željkom Šašićem, za kojeg se udala kada je imala samo 18 godina, i sa njim ona je provela čitavu deceniju, a kada je došlo do njihovog razvodi svi domaći mediji mjesecima su pisali o tome. Inače, ona je oduvijek važila za veoma atraktivnu i fatalnu ženu, koja je itekako privlačila pažnju javnost na sebe, a nju su u jednom periodu čak povezivali i sa njenim turskim kolegom Ozkanom Šenom.

Zanimljivo je i to da je malo onih koji se sjećaju da je ona kada je bila u najvećoj ljubavi sa Šašićem, bila i zvijezda njegovog spota za pjesmu “Ona je priča života moga”, a koju je kako su mediji pisali. Željko upravo posvetio njoj. Sonja je tada izgledala dosta drugačije, pa bi je u ovom izdanju malo ko prepoznao, a mnogi kažu da je njena kćerka Sofija, koju je dobila sa Željkom, njena prava slika i prilika. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.