U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite pisat ćemo o poznatom pjevaču Bori Đorđeviću, javnosti poznatijem kao Bora Čorba i o jednoj veoma zanimljivoj činjenici iz njegovog privatnog života. Iako je on skoro pet decenija prisutan na javnoj sceni, malo je onih koji znaju da on ima sestru koja je također poznata pjevačixa, koja njeguje i pjeva izvornu muziku.

Njeno ime je Biljana Krstić, a ona i Bora su do sada nekoliko puta uspješno sarađivali, što je i ona sama otkrila 2004.godine kada je bila na promociji Borinog albuma “Ovde”, a tada je ona rekla: “Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj”, rekla je ona tada.

Još jednom prilikom ona je izjavila: “Nisam ispunila samo tu jednu želju, nisam postala mašinovođa, kao što je bio moj otac železničar, a to mi je bila najveća želja. Ali zato sam pevala pesme o vozovima i ranije u ranom razvoju „Jedan Saša iz voza”… To je jedino što nisam sebi ispunila, ali moj tata je to bio i moj sestrić je železničar, tako da se negde nastavlja ta nit. Ipak, ono što sam najbolje umela još kao da dete da radim, a to je da pevam, eto, stigla sam tu gde jesam – kazala je umetnica.” Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno