Ceca Ražnatović je svakako već duže vrijeme jedna od najvećih zvijezda estrade u Srbiji, a mnogi je nazivaju i ”srpskom majkom” zbog njenoga kontroverznog braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Njih dvoje su svoje vjenčanje imali devedesetih godina prošlog vijeka, a Arkan je važio za svjetskog kriminalca, te je bio tražen i kao ratni zločinac u nekim zemljama na Balkanu kao i u Hagu, a u to vrijeme je bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji, te je pomogao i Ceci da dosegne popularnost kao niko prije nje.

Njih dvoje su u braku dobili i dvoje djece, sina Veljka, te kćerku Anastasiju, a kako su mediji pisali, Arkan ima još sedmoro djece sa 4 različite žene. Njihov brak je prekinut atentatom na Arkana u hotelu Interkontinental, 2000. godine, kada je ubijen, a nakon toga su krenule razne priče o njihovoj vezi i odnosu, mada je Ceca uvijek isticala kako se njen muž prema njoj odnosio sa velikim poštovanjem i sa ljubavlju, te da ju je tretirao kao kraljicu. Jedna od priča bila je i da je Ceca bila primorana da se uda za Arkana, te da ju je on znao i šišati na ćelavo zbog nekih njenih postupaka koje on nije odobravao

Ceca je bila ispričala kako ona tada nije ni znala Arkana i da ga je upoznala na jednom svome nastupu u Erdutu, gdje je bila sa Džejem i sa Oliverom Mandićem, te da joj je on tada rekao da mu je drago da konačno upoznaje djevojku koju svaki dan šiša na ćelavo. Ovo je Ceca ispričala kada je gostovala na Minimaksoviziji 1996 godine i kaže da je nakon njegovih riječi skoro pala u nesvijest.

 

Preporučeno