Mi ćemo danas da pišemo o pjevačici Lepoj Breni, koja je jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih pjevačica ikada. Uspjela je da napravi sjajnu karijeru, koja traje decenijama, a kada se pojavila na našoj estradi bila je veliko osvježenje, a zbog svog nevjerovatnog tijela i dugih nogu ona je očarala mnoge muškarce, i mnogima je bila tiha patnja.

Mi danas nećemo pisati o njenoj sjajnoj karijeri, nego o jednoj drugoj stvari koja je i dan danas zanimljiva javnosti, a radi se o tome da se do sada više puta pisalo o tome da je ona promijenila svoju vjeru, a sada nakon toliko godina koliko je prošlo u jednom video snimku na Jutjubu su otkriveni svi detalji na ovu temu. Mi ćemo vam u nastavku navode prenijeti u cjelosti:

“Fahreta Živojinović, jedna od mnogih ličnosti sa domaće scene koja je promenila veru. Iz islama pevačica je prešla u pravosljavlje, pa je dobila ime – Jelena.” čuje se kako priča neki nepoznati glas koji nastavlja: “Brena nikada nije pričala o razlozima koji su je naveli na ovaj potez, ali se pridržava svih pravloslavnih običaja, te praznuje slavu “Aranđelovdan”, koji nastavlja pa govori dalje: “Jednom prilikom dobila je neumesno pitanje od voditeljka u emisiji koja se emituje u Hrvatskoj, a koja ju je pitala da li se stidi svojih korena. Pevačica je odgovorila: “Ja da sam znala da ću biti popularna dala bih sebi ime poput Sofija ili Klaudija – Elizabeta, a svog porekla se ne stidim. Ja sam bila i ostala to što jesam, ponosna sam na svoje roditelje i svoje korene, svako treba da poštuje svoje ime i svoje poreklo, tako da sam ja ostala ono što jesam.

Preporučeno