I ovog vikenda se bavimo sa temom koja je prethodnih dana jedna od najaktuelnijih, a riječ je o presudi Zorana Marjanovića, koji je proglašen krivim za ubistvo svoje supruge, pjevačice Jelene Marjanović, za što je on dobio 40 godina zatvora, tačnije maksimalnu kaznu za ovo krivično djelo. Zoran je od prvog dana bio glavni osumnjičeni za njeno ubistvo, a šest godina stalno je uspijevao nekako da se izvuče, ali sada protiv njega na sudu su iznijeti neoborivi dokazi.

Zoran je nakon nepunih godinu dana od Jeleninog ubistva našao novu djevojku Zoricu, sa kojom je on i dalje zajedno, a oni su se dogovorili da naprave identične tetovaže, a riječ je o crnom zmaju koji je on istetovirao na svom vratu, a istu tetovažu uradila je Zorica, ali na ruci. Oni su zajedno od 2017. godine, ali nije poznato kada su tačno te tetovaže urađene, i ono što je najbitnije, da li one nose neku poruku možda.

Naime, kod njih je zmaj potpuno crn, a na brojnim stranicama koje se bave simbolikom, može se pročitati kako crni zmaj zapravo predstavlja inkarnirano zlo. Oni rade kriminalne radnje, otimaju i kradu, a sve to obavijeni mrakom, pa zato važe za vrlo okrutna stvorenja. U Kini crni zmajevi izazivaju oluje i gromove kada se međusobno bore za prevlast na nebu. Pored ove tetovaže Zoran je uradio još nekoliko njih, patriotskih i religioznih, pa tako on na jednom ramenu ima srpskog viteza, a na desnom srpski grb, a ispod njega škorpiona. Ostatak teksta pročitajte ovde.