Jedna od naših poznatih pjevačica Dragana Mirković jedna je od onih koja je pokušavala i trudila se da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Njena djeca do skoro nisu imala društvene mreže, ali s obzirom na to da su oni odrasli bilo je vrijeme da i oni postanu aktivni na društvenim mrežama, a od kad se to desilo, mediji se previše interesuju za njihove živote.

Znamo da oni godinama žive u Beču gdje imaju svoj dvorac, a da u Srbiju pjevačica dolazi samo zbog poslovnih obaveza. Znamo i to da Toni radi u automobilskoj industriji, on posjeduje salon za prodaju automobila, auto kompaniju Majbah, ali također i građevinske firme kao i televiziju DM Sat. Inače do svega što ima danas on nije došao preko noći, nego svojim trudom i radom, a svoje obrazovanje on je stekao u Austriji, i od malena on je učio da čovjek mora da bude uporan, ozbiljan i disciplinovan kako bi ostvario uspjeh ka kojem teži. Tako je on jako mlad počeo da bude samostalan u svom poslu, i da upravkja svojim biznisom, a veliku podršku imao je od svojih roditelja, koji su imali veliku vjeru u njega.

On je javnosti bio nepoznat iako je imao jako uspješan posao iza sebe, a onda je stupio u brak sa pjevačicom Draganom Mirković, a vjenčali su se 1999.godine. Tada je ona bila u usponu svoje kariere, a ono što je zanimljivo jeste da je ona od njega starija pet godina, ali to im nije smetalo da oni ostanu zajedno i da izgrade zajednički život. Toni je uspio da spoji posao i zadovoljstvo i da na taj način zaradi puno novca. Ostatak teksta pročitajte ovde.