Pjevačica Tanja Savić jedna je od naših pjevačica koje su jako poznate, i koja se opet aktivirala kada je u pitanju njena karijera, a sve to nakon što se ona razvela. Naime, znamo da je ona bila u braku sa Jovanom, sa kojim je dobila dva sina, a zbog porodice ona je svoju karijeru stavila u drugi plan, i odselila se u Australiju. Međutim, ubrzo je domaća javnost saznala da ona ima velike probleme u braku i da se razvodi.

Tada su u medijima isplivali brojni detalji koji nisu bili poznati javnosti, a koji su zaista šokantni. Ona se dugo borila i za svoje sinove od kojih je bila odvojena neko vrijeme, ali sada je ona napokon sa svojim sinovima, opet živi u Srbiji, i aktivirala se kada je riječ o njenoj karijeri. Nedavno je ona imala jednu izjavu koja je mnoge šokirala, a radi se o tome da je ona rekla kako je imala nastupe dok je imala korona virus, a kao razlog je navela, da ona nije imala srca da otkaže nastupe, pa je rekla da je ona cijelo vrijeme radila bolesna, i da je tada jedva stojala na nogama, ali da je to ipak nije spriječilo da otkaže nastupe, a inače rekla je:

“Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitela, imala sam 4 250 antitela, a sve vreme sam radila bolesna”, rekla je Tanja i dodala: “Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtelo mi se u glavi, a imala sam celo leto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici pre svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro”, rekla je za kraj.