U današnje vrijeme na druptvenim mrežama možemo da pronađemo jako puno duhovitih slika i video klipova. Ljudi su jednostavno postali opsesivni za tim stvarima, a relano dobro i dođe u ovakvim vremenima kada su oko nas samo vijesti oko korona virusa, i neke teme koje su usko povezane sa crnom hronikom. 

Ono ko prednjači u ovakvim stvarima, su zasigurno djeca koja su najiskrenija, i ona kada nešto odgovore ili provale, zna se vrlo dobro da je iskreno i od srca 100%. Svi se sjećamo onog video klipa iz prošle godine, kada je u jednom beogradskom obdaništu jedna tV ekipa radila mini anketu. Tada su pitali jednog dječaka kako se zove čovjek na vlasti, aludirajući na Aleksandra Vučića, a on je kao iz topa odgovorio :”Lopov”.

Taj video je za jako kratko vrijeme postao viralan, tako da su se svi slatko nasmijali na ovu dječakovu provalu. Sljedeća situacija nam dolazi iz Bosne i Hercegovine, gdje je jedan dječak koji je treći razred osnovne škole, na lagani matematički zadatak koji je urađen u formi teksta, izazvao salve smijeha na društvenim mrežama. Pitanje je glasilo: “Ako je tata pojeo osam kolača, a majka 3, koliko su oni zajedno pojeli kolaća?”

Malac je kao iz topa kao odgovor napisao “Tepsiju”. Svakako je mislio na svoje roditelje, koji po svemu sudeći imaju i više nego dobar apetit. Razredna je pokazala njegovim roditeljima njegov rad, a oni su sve objavili na svom Facebook profilu. Slika je za jako kratko vrijeme postala viralna, a dobila je na hiljade lajkova i šerova.

Preporučeno