Prije nekoliko dana u Bijeloj kući odvijala se prava drama, i to zbog toga jer je Dalila mislila da je u drugom stanju, ali ona nije bila jedina. I Viktorija je isto imala sumnje da je trudna, a ona je u vezi sa Markom Osmakčićem, i njihova veza je jako turbulentna od samog početka. U ponedjeljak naveče u emisiji koju vodi Milan, voditelj je donio test za trudnoću, i zajedno sa Viki i Markom otišao do hotela, kako bi ona uradila test, koji je na kraju pokazao da je ona u drugom stanju.

Oboje su bili u šoku, a Marko od tada insistira na tome da Viki abortira, i iako joj je rekao jako teške riječi i čak ju je i udario ona i dalje želi da rodi tu bebu. Međutim, i ovo ima svoju drugu stranu, a gledaoci su takvi da uvijek sumnjaju u istinost svega, pa samim tim i rijalitija, te su se tako najvjerniji fanovi zadali u detaljnu analizu te večeri kada je Viki radila test.

Tako se na društvenim mrežama na jednoj fan stranici pojavile su se fotografije od te noći kada je Viki radila test. Dakle, u objavi se navodi kako je Viki radila jedan test, a da je voditelj Milan pokazao drugi test koji je pokazivao da je pozitivan, ali to nije tačno. Na video snimku se jasno vidi da je test plave boje, a ono što je Viki držala u rukama bio je predmet za uzimanje urina, koji se u kapima sipa na taj plavi test, kojeg je Milan na kraju pokazao u kameru. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno