Za samo nekoliko nedelja navršiće se devet meseci od trudnoće Helene Topalović, ćerke Milana Tpalovića Topalka. Nedavno je na svom “Instagram” nalogu podelila fotografiju koja pokazuje koliko uživa u ovom blagoslovenom stanju. Na slici je istaknut Helenin trudnički stomak, koji je skrivala prvih nekoliko mjeseci. Međutim, kada je trudnoća postala previše očigledna da bi se prikrivala, radosno je na društvenim mrežama podijelila vijest da ona i njen partner čekaju djevojčicu.

Iščekivanje njihovog prvog djeteta je opipljivo, a par se nestrpljivo raduje što će postati roditelji. Nakon toga uslijedile su brojne fotografije zadivljujuće buduće majke, koja je dobila bezbroj pohvala za svoj izgled. U svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama mnoge je ostavila zadivljenim jer je otkrila svoj izgled neposredno prije porođaja. Uprkos velikom izbočenju bebe, bilo je očigledno da je Helena Topalović zadržala svoju neverovatnu građu tokom čitavih devet meseci trudnoće.

Helena je nosila bezvremensko odijelo koje je odlikovalo tradicionalnu siluetu, dopunjeno pantalonama i bluzom velike veličine. Ovo je uparila sa netaknutim belim topom, što je izazvalo pohvale i obožavanje njenih obožavatelja. Njeni dobronamjernici su joj slali pozitivne poruke u nadi da će porođaj biti nesmetani i bez napora, što je zajednička nada za sve buduće majke. Važno je podsetiti da se Helena Topalović udala sredinom septembra prošle godine sa svojim voljenim Draganom Aleksićem, koji je, slučajno, deceniju stariji od nje, i koji evidentno ide sve dalje da joj obezbedi zadovoljstvo.

Preporučeno