Vjerujemo da se svi sa radošu sjećate čovjeka anđeoskog glasa, Tošeta Proeskog, makedonca sa anđeoskim glasom, koji je poginuo na vrhuncu slave, i za kojim tuga još uvijek ostaje. Mladić koji je definitivno bio poželjan u svim državam bivše Jugoslavije, i gdje god da je dolazio punio bi dvorane u svakom mjestu. 

Međutim, sudbina je htjela da pogine u saobračajnoj nesreći jedno nedjeljno jutro na autoputu u Hrvatskoj, on je spavao na suvozačevom mjestu, dok je njegov menadžer vozio, zabili su se u kamion, a Toše je umro u snu, nije ni znao šta ga je uopšte snašlo. On je bio miljenik djevojki, a 80% publike na koncertima su sačinjavale pripadnice ljepšeg spola. 

Međutim, on je tada srce dao samo jednoj djevojci, za koju je bio zaručen, ona je bila ljubav njegova iz mlađih dana. Njeno ime je Andrijana Budimir, koja je sa njim bila još od 2001 godine, ali je njegova menadžerica Biljana uporno tvrdila da između njih dvoje apsolutno nema ništa. Oni su prema navodima njegovih rođaka bili u vezi sve do trenutka dok on nije poginuo u strašnoj saobraćnoj nesreći. 

Blagica Micov je ime druge djevojke, koja je tvrdila da je također bila sa njim u vezi, i kako je izjavila za makedonske medije, između njega i Andrijane nije bilo ništa ozbiljno. Evo kako ona danas izgleda, udala se, ima dvoje djece, a muž joj nije ni približno sličan Tošetu proeskom. 

Preporučeno