Pjevačica Jelena Karleuša je neko ko se svako malo nađe u centru pažnje domaćih medija i javnosti, a vrlo često bila je i u samom centru raznih skandala koji su je pratili u poslednjih nekoliko godina. Međutim, u poslednje vrijeme, ona je tema u medijima zbog razvoda sa njenim sada već bivšim suprugom Duškom Tošićem, a ovom viješću oni su šokirali sve.

Iako se o njihovom razvodu pisalo mnogo poslednjh nekoliko godina, oni su ipak uspijevali nekako da riješe sve te probleme, i da ostanu zajedno, ali izgleda da je sada stvarno došao kraj, i svako je krenuo svojim putem. Jelena je u javnosti poznata i po tome što mnogo ulaže u svoj izgled i što mnogo pažnje posvećuje svom izgledu. Pjevačica je jednom prilikom govorila o tome koliko se ona zapravo promijenila od kako je ušla u brak sa Duškom, pa sve do danas.

Tako je ona nedavno rekla: “Smatram da sam postala mudrija, mirnija i srećnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije, nade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, deca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja. Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo”. Ostatak teksta pročitajte ovde.