Ovaj dan smo započeli sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, pa ćemo u tom ritmu i nastaviti, a po naslovu ste mogli da zaključite da je naša današnja tema poznati pjevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena. Inače, Sloba je domaćoj javnosti postao poznat i primjećen ne baš na najljepši način, a svi znamo da je on u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, javno prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar, i zbog toga on je dobio veliku osudu javnosti.

Međutim, on od svog cilja i sna nikako nije odustajao, nego je gazio naprijed, trudio se i radio, i zbog toga on se danas nalazi u samom vrhu, a zahvaljujući svom talentu i trudu, svaka pjesma koju je on snimio je veliki hit. Kada je riječ o njegovom privatnom, tačnije ljubavnom životu, on je sada u braku sa Jelenom, sa kojom je bio u vezi nekoliko godina, a prošle godine oni su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Nedavno se u medijima pojavila jedna prelijepa vijest koja se odnosi upravo na njih, a radi se o tome da će oni uskoro postati roditelji.

Ali ono što je zanimljivo jeste da će Sloba po prvi put postati otac, dok je Jeleni ovo treća trudnoća, jer ona već ima dvoje djece koje je dobila u prvom braku, sa biznismenom Igorom Markovićem, koji inače ne živi u Srbiji, a za kojeg se u medijima pisalo kako se on ustvari bavi sa ilegalnim poslovima, ali tu informaciju on je odmah demantovao te je otkrio da je on vlasnik jednog restorana, a uz to on se još bavi i trgovinom nekretnina. On je rekao da on i Jelena već dugo nisu zajedno i da su ostali u dobrim odnosima, te je dodao i to da on nema ništa protiv izbora i odluka koje ona donosi u svom životu. On i Sloba su se upoznali, i on smatra da je on fin i kulturan, a oboma im je poželio sreću.