U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a i sami ste vidjeli da je riječ o novom sukobu koji se desio između dvije naše poznate pjevačice, a riječ je o Goci Tržan i Maji Nikolić. Naime sve se desilo kada je u prošloj emisiji kod Ognjena Amidžića gošća bila i Goca, koja je tada Sandri Rešić poručila da ne iznese svoje mišljenje javno o Maji jer kako je rekla “navući će ozbiljnu bijedu na vrat”.

Naravno da ovo nije moglo proći, a da se Maja ne oglasi, koju je očigledno povrijedilo to što je Goca rekla za nju, a ona je u razgovoru za medije objasnila da već duže vrijeme traje netrpeljivost između njih dvije. Maja je inače i poznata po svom britkom jeziku tako da je bilo i za očekivati da će ona žestoko da uzvrati Goci, pa je na njen račun počela da sipa brojne uvrede i prozivke, pa je Maja počela i rekla je sljedeće:

“Komentar Goce Tržan nije me mnogo iznenadio, ali sam videla da je jako zla. To ja znam i privatno već godinama. Ljudi nas znaju samo sa televizije, ne znaju nas privatno. Goca je stala u “Ami Džiju” na Sandrinu stranu i rekla: “Nemoj da komentarišeš Maju, navući ćeš sebi bedu na vrat!” Mržnja Goce Tržan prema meni potiče još od “Pinkovih zvezdica”, kada je ona bila član žirija i kada je detetu koje je pevalo moju pesmu “Odlazi” rekla da ne peva te pesme jer moja pesma nije za decu. Već sam tad videla koliko je ljubomorna i da me mrzi”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno