Internet i društvene mreže su mesto na kojem možemo da vidimo razne sadržaje, a tamo je stvarno mnogo jako zanimljivih stvari koje možemo da nađemo, i da sate i sate provedemo gledajući neki sadržaj za koji uopšte nismo računali da nam se može svideti.

Isto tako je mnogo priča koje su povezane sa jednom osetljivom temom, a to su sahrane, koje su same po sebi tužni događaji, na kojima je uvek i više nego otužna atmosfera. Upravo vam u nastavku ovog članka donosimo jednu situaciju a koja se desila na jednoj sahrani. Priča o kojoj ćemo pisati u nastavku nam dolazi iz Irske, i to iz mesta Galvej, gde su se verovali ili ne, na jednoj sahrani potukli 2 žene i 5 muškaraca.

Do incidenta je došlo iz čista mira, kada su ožalošćeni napadnuti, a u toku tuče kovčeg preminule žene je pao na pod, jer su oni koji su bili u žalosti, morali da se brane od razuzdane rulje. Zbog toga je došlo do poklapanja dve sahrane, i došlo je do toga da je policija morala biti u pripravnosti od ranih jutarnjih sati. Martin Antoni Vardkoji ima 35 godina, upravo je bio sahranjen, a porodica i prijatelji godpođe Vard nosili su kovčeg do grobnog mesta kada je grupa muškaraca, za koje se veruje da nisu u srodstvu ni sa jednom porodicom, krenula da napada ljude koji su došli na sahranu kod gospođe Vord.

Pretpostavlja se da je do incidenta došlo zbog osvete između dvije rivalske porodice “putnika” u tom području, koja je itekako eskalirala u poslednjih par meseci. Da li ste vi ikada čuli za ovu priču?

Preporučeno