Ovih dana samo loše vesti imamo, a sve je krenulo od smrti poznate Marine Tucaković, koja je na ćalost preminula u 67 godini života, i koja se predala nakon duge i teške bolesti. Tu mor je jednostavno bio jači, a sve je krenulo podsećamo od bezazlene ranice koju je imala na dojci, a nije otišla na vreme doktoru, i kako je rekla bio joj je svako preči oim nje same. 

Na kraju kada je otišla doktoru, ipak je bilo prekasno, jer je tu mor metastazirao na većinu organa, a na kraju je došlo do toga da su se zlokobne ćelije preselile i na mozak, što je rezultiralo da u kombinaciji sa korona virusom za nju više nikako nema spasa. Sahrana je trebala da bude sada u nedelju, ali se sve odložilo jer je Futa pozitivan na covid 19, a on jednostavno kao njena najveća ljubav mora da bude prisutan na samom ukopu. 

Za danas opet jedna jako tužna vest koja nam dolazi iz Srbije, a to je da je preminuo omiljeni dečji glumac Nenad Nenadović u bolničkom krevetu u Batajnici koji se borio sa korona virusom, a da li je to uzrok smrti, još nije poznato. Nenadović se, najverovatnije, zarazio na poslu, što ga je na kraju koštalo i samog života.

Popularni glumac tumači mnogobrojne uloge u filmovima i serijama, a deca su ga jednostavno obožavala. U glumačke vode je uplovio kao dečak, imao je tek 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji “Povratak otpisanih”, a među poznatim dečijim serijalima su svakako “Fazoni i fore”, vodio je više od hiljadu emisija za decu, i definitivno je ovo veliki gubitak za balkansku filmsku scenu.

Preporučeno