I u ovom članku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a riječ je o jednoj fotografiji koja je nastala na plaži, i koja je završila na društvenim mrežama, gdje je izazvala opšti haos, a mišljenja vezana za nju su baš podijeljena. Naime, čim nam dođe ljetna sezona, sve više je fotografija na društvenim mrežama, koje nam dolaze sa plaže, i koje su različlite.

Fotografija o kojoj ćemo pisati u nastavku je navodno nastala na plaži u Crnoj Gori, dok se čovjek koji se na njoj nalazi tvrde da je Srbin, a fotografija je na društvenim mrežama za vrlo kratko vrijeme postala viralna. U nekoliko navrata do sada smo pisali kako Srbi inače najviše vole da ljetuju u Crnog Gori ili u Grčkoj, i tu se potkrade poneka fotografija gdje možemo da vidimo kako ljudi uživaju, a mi ćemo danas da pišemo o fotografiji koja je objavljena na društvenoj mreži Tviter, a koju je pstavila jedna djevojka.

Naime, ona tvrdi da je muškarac sa fotografije Srbin, koji je uhvaćen u situaciji koja baš i nije uobičajena za plažu, a radi se o tome da je on sjekao nokte dok je sjedio na plaži, ali ipak drugi detalj je više privukao pažnje, a riječ je o maloj plinskoj boci na kojoj se nalazila Džezva u kojoj se kuhala kafa. Ubrzo su komentari počeli da se nižu, a neki od njih glasili su: “Uživanje jessss. Držao noge i ruke u vodi, ko zna od kad nije sekao nokte”, “Sve na stranu, stvarno ne znam gde je ovde uživanje. Ovo je patnja!”, “Koja je fora ići na more na odmor, a kuvati ručkove i večere??”, “Da bi dokazala neku poentu kačiš sliku staru milion godina iz Hrvatske”, “I ti bas znaš da su to turisti iz Srbije?”, “Kakva ponuda, takvi i gosti”.

Preporučeno