Danas vam donosimo jednu priču koja je na društvenim mrežama itekako privukla pažnju korisnika, a razni komentari su se nizali. Dakle, naša današnja priča se odnosi na jedan bračni par Cvetković koji je inače iz Leskovca, a koji punih 40 godina rade u Njemačkoj, a njihova djeca, tačnije dva sina i kćerka koji su u to vrijeme bilu u pubertetu su ostali sa očevim roditeljima u Srbiji. Njihovo odrastanje je bilo sjajno, odrasli su u izobilju, jer su Cvetkovići zarađivali i više nego solidno.

Kada su njihova djeca odrasla, a oni stekli ušteđevinu, odlučili su da sinovima kupe po jedan stan na crnogorskom primorju, dok su kćerki u vidu miraza kupili novi BMW, spavaću sobu i ostale dragocjene svadbene poklone. Kako prenose mediji sve je bilo odlično, i njihovi porodični odnosi su bili sjajni, sve dok S.Cvetković nije umro, jer tada njegova partnera doživljava veliku tragediju. Kada su oni stekli sve, vratili su se u Serbiju da svoje penzionerske dane provedu sa svojom djecom i unucima, i iako je S.Cvetković pregurao 80 godina i bio je zdrav ipak je bolovao od demencije. I to baš onda kada je bolest uzela velikog maha, njihovi sinovi su dobili ugovor o izdržavanju, iako su njih njihovi roditelji izdržavali iako su bili u poznim godinama, a S.Cvetković u ugovoru na časne i jednake dijelove svojim sinovima ostavlja svu pokretnu i nepokretnu imovinu.

Advokat Igor Stamenković za medije je izjavio sljedeće: “Tako se radi svuda. Ako nekog želiš da isključiš iz nasledstva, napišeš doživotni ugovor o izdržavanju koji je skoro pa neoboriv na sudu. U ovom slučaju namera je verovatno bila da se onemogući da i sestra nešto nasledi od imovine roditelja”.

Preporučeno