Neprekidno se šuška da su Tošić i Jelena Karleuša u lažnom braku i da je razvod neminovan. Međutim, neki spekulišu da je par i dalje zajedno zbog snažne ljubavi jedno prema drugom i posvećenosti svojoj deci, Atini i Niki. Karleuša je izrazila zabrinutost da bi razvod negativno uticao na odrastanje i bezbrižnu mladost njenih ćerki, zbog čega je par odgodio proces na neodređeno vreme.

Iako je nejasno šta se tačno dešava, poznato je da je Tošić uspeo kao sportski menadžer i da je često odsutan iz njihove zajedničke vile na Dedinju. Ovaj aranžman je paru olakšao život, uprkos povremenim nesuglasicama.Duško Tošić je nedavno otišao od kuće na službeno putovanje na svoju omiljenu destinaciju gdje planira potražiti nove talente i nadamo se otkriti talentovanog sportistu koji će donijeti uspjeh njegovoj organizaciji. Iako je ranije živeo u Srbiji, nedavno se vratio u Tursku gde je postigao izuzetne uspehe kao fudbaler, posebno sa FK Bešiktaš.

Njegova strast prema sportskom menadžmentu vratila ga je u grad gdje je ne samo postigao profesionalni uspjeh, već i sklopio trajna prijateljstva. Nakon što je nakratko otišao na druženje sa prijateljima i na posao, Duška Tošića očekuje se da se vrati iz Turske sa pozitivnim vijestima za suprugu Karleušu i njihovu kćer.

Preporučeno