Već smo par puta do sada pisali naa ovu temu, i uvek je bilo zanimljivo pratiti komentare na temu udavanja u strane zemlje, odlazak u nepoznato, i trčanje za parama i svakako papirima, koji su jako bitni u današnje teško vreme. Podeljenja su mišljenja svakako, neko misli da je to u redu, i da se spašava živa glava, dok imamo i onih drugih koji osuđuju takvu vrstu brakova.

Svakako da je Bliski Istok san svakoga, jer su tamo šeici i milijarderi, tako da se udavanje za nekog takvog čini kao “pun pogodak”. Mi vam tako danas donosimo jednu priču koja je iz Bosne i Hercegovine. Jedna devojka iz Sarajeva je bila te nesreće da naleti na takvog muškarca iz Saudijske Arabije koji je imao gomilu žena, a ona se zaljubila i to preko noći. Ona je mislila da će samo biti njegova druga žena, i to joj je iole i bilo podnošljivo jer ga je mnogo volela, međutim, istina je bila više nego porazna za naju.

Naime, Ovaj bogataš je bio sa čak 20 žena u braku, što svakako nije mala brojka, a ovaj muškarac je neke svrstavao u prve, neke u druge i neke u treće žene, znači redao ih je po nekom svom rejtingu. Nju je mnogo to povredilo jer se osećala kao njegova robinja i vlasništvo, imala je osećaj da je došla u harem i da će prodavati njeno telo.

Međutim, on je sa 11 drugih žena imao decu, tako da se svakoj morao posvećivati određeno vreme, a prolazilo je i po 2 nedelje da ne spava sa njom.

Preporučeno