U nastavku današnjeg članka, jedna tema koja će podjednako da privuče i žene i muškarce. Naime, radi se o tome da je američka glumica, model i biznismenka šokirala celi svet svojom nedavnom izjavom.

Reč je o Kapris Bure koja je svojom izjavom da udate žene ne smeju reći ne ukoliko njihov suprug želi imati odnose, izazvala jako puno bure i emocija kod samih amerikanaca, ali i ostatka žena koje su pročitale ovu njenu izjavu,

Ako niste znali ona je inače u braku sa Tajom Komfortom koji ima 55 godina a rekla je i otkrila tajnu svog uspešnog braka. Njih dvoje su kao zečevi u krevetu, i to konstantno traje, od njihovog prvog dana pa do trenutka samog intervjua. 2019. godine uplovili su u bračne vode, a imaju dvoje dece, blizance koji imaju 8 godina Džeta i Džeksa. Ona je naglasila za jedan američki portal, ma koliko god umorne bile, ne smete svome mužu reći ne. To je samo 10 minuta vašeg vremena, a samim time ćete da zadržite mir u kući.

Rekla je i da je brak na lošem putu i da će se vrlo brzo, verovatno, i raspasti ukoliko intimni život bračnih saputnika krene u lošem smeru. Najbolje sredstvo za umanjivanje stresa, je svakako akcija u krevetu. Šta vi mislite o ovoj njenoj izjavi, mislite li da je u redu?

Preporučeno