Danas malo govorimo o muško ženskim odnosima koji su itekako varljivi u posljednje vrijeme. Bračni parovi, ali i oni koji su u malo dužim vezama sve češće i češće ulaze u sporedne veze, a kada se to uradi bar jednom, onda dolazi do toga da se nekome osladi i radi sve više i više. Procentualno u posljednjih par godina, žene to sve puno više rade u odnosu na muškarce.

Danas vam donosimo jedno istraživanje koje je sprovela Ališa Voker koja je i provela samo istraživanje u okviru ankete koja se zvala “Zašto žene varaju svoje muževe?”. Naime, ona je uradila anketu sa 50 žena koje su prevarile svoje muževe, a poenta cijele priče njihovih izjava je bila ta da one varaju svoje muževe, jer ih previše vole i žele da sačuvaju svoj brak. 

Ona je tako u svojoj knjizi pod imenom “Secret living of cheating wiwes”, otkrila da žene zapraco varaju jer su nezadovoljne sa svojim muškarcima. “One su u stvari varale jer su bile nezadovoljne sa nekim segmentima u svome braku, i na taj način su pravile ravnotežu, i na taj način su spašavale svoje brakove”, izjavila je ona. 

Na kraju krajeva kada je sve sabrala i oduzela, došla je do zaključka da postoji 6 glavnih razloga zašto žene varaju svoje muževe. Prvo i osnovno, nezadovoljne su svojim brakom, nemaju odnos kod kuće, osjećaju se moćno kada to rade, vraćaju kontrolu nad svojim životom, žele raznolik ljubavni život i zbog emocionalnih razloga. Šta vi mislite o ovom istraživanju? Varate li vi svoje muževe?

Preporučeno