Starleta Tamara Đurić domaćoj javnosti zapala je za oko u toku njenog učešća u rijaliti programu Farma, gdje se istakla sa svojim stavovima i razmišljanjem, a tada ona je prikupila brojne simpatije javnosti, iako je bilo i onih koji je nisu podržavali. Nakon Farme u medijima ona se pojavljivala sve češće. Nedavno je starleta otkrila u kakvoj je to vezi i odnosu ona bila sa Veljkom Belivukom.

Sada u jeku skandala vezano za voditeljku Jovanu Jeremić i jezive prijetnje koje je dobila da će da bude ubijena, navodno od strane Veljinih ljudi, u sve to umiješana je navodno upravo Tamara Đurić. U prepisci se navodi kako je upravo Tamara dala Jovanon broj, a onda su joj počele stizati jezive prjetnje. Sada se povodom svega toga oglasila i sama Tamara koja je negirala da je bilo kome dala Jovanin broj, a rekla je i to da nikoga iz Veljinog klana ona ne poznaje.

Tako je starleta rekla: “Bila je tema da ja dugujem Velji Nevolji određenu svotu novca. Ja njega u životu nisam upoznala. Ali sam se ranije zabavljala sa vođom navijača, ne kriminalcem, nego simpatizerom Partizana. Oni su se međusobno posvađali pa sam ja bila kolateralna šteta. Sigurno nisam došla kod Velje Nevolje da kupim drogu. Vidi se ko se drogira, imaju tikove, ne razmišljaju, sporo razmišljaju i imaju takav izraz lica. Misli im ne prate ”fabulu radnje”, i na kraju se i nasmijala.